Първо в Lupa.bg: Нели от "Търси се" си направи реклама с развода

Тв водещата пуска свой подкаст, Вселената й изпраща гостите

Новини
12:55 - 13 Февруари 2024
6146
Първо в Lupa.bg: Нели от "Търси се" си направи реклама с развода

"Приятели, имам да Ви споделя нещо много съкровено и важно за мен! След дълъг, личен път на трансформация и духовно израстване на 19 февруари стартирам моя нов проект - MINDКаст. Създадох една духовна работилница, в която обединявам популярни лица и техните духовни и психологически ментори, които им помагат да вървят в пътя на светлината.

Основната линия на това пространство ще бъде - автентичността! Хората, такива, каквито са, нормализиране на кризата и болката, бягство от най-голямата болест на съвремието - стремежа към привидно съвършенство, зад което се крият бездни от травми и липса на любов към себе си.

Този проект се роди, докато самата аз търсех моите ментори, с които да осветя травмите, да ги видя, приема и преболедувам. И така открих толкова много светли създания, които чрез различни методи, техники и похвати помагат на душата да се върне на пътя си" - споделя прясно разведената Нели Хаджийска, която си направи реклама с раздялата с мъжа си Данаил. Неслучайно преди час Нели съобщи, че се е развела, а малко по-късно обяви новия си проект, видя Lupa.bg.

"В MINDКаст популярните хора ще представят своите терапевти, медитарори, констелатори, хора, които владеят различни похвати към себепознанието и духовното израстване. По този път, по който минах не беше лесно, признавам си. Наложи се да пусна много мои грешни модели на поведение и още по-трудно да пусна хора, които вече не са в моята вибрационна реалност.

След 17 години брак и една красива дълголетна любов с моя съпруг избрахме да видим и признаем истината - някъде по пътя се разминахме и колкото и да вярвахме, че нашата любов ще бъде вечна, в един момент осъзнахме, че онази магия, която ни е свързвала вече я няма.

Трудно е да осветиш тази истина, да приемеш и да пуснеш идеята за вечност в любовта. Но по-трудното е да се преструваш, че я има, да пълниш празнината, да опаковаш липсата в целoфан и панделка....

Няма трети човек, няма скандали, няма филмови сценарии, просто дълбоко осъзнаване, че вече вибрираме на различни честоти. Пускаме се с обич и благодарност, но оставаме свързани вечно, като родители на нашите деца.

Интервю по темата давам само на моя колега и дългогодишен приятел Жоро Тошев и затварям темата, защото всичко, което имам за казване споделям пред него и в  този единствен пост.
Призивът ми е да се вглеждате навреме в себе си, да се научите да чувате душата си, да бъдете прями, автентични и да не разчитате, че любовта е вечна, а да я отглеждате като най-скъпоценното дете - в дълбоки откровени разговори, разбиране и приемане, иначе тъй или иначе тя ще изтече...
В новата си версия родих и новият проект, който наистина приемам като свое второ дете, защото платих цената му с много и дълбоки лични трансформации.

MINDкаст стартира на 19 февруари, за свой първи гост избрах или по скоро Вселената ми подаде една голяма, светла, творяща душа - Хилда Казасян, която ще представи двама от своите духовни ментори - медитаторът Милена Голева и терапевта по тета лечение Мария Шопова. Обещавам Ви, че душата Ви ще се чувства у дома
Очаквам Ви! Благодаря за доверието!" - споделя блондинката.