Първо в Lupa.bg: Пада и последната пречка пред вписването на Гонзо!

Балкан Варвара оттегля жалбата си срещу Георги Иванов

Спорт
15:40 - 26 Април 2024
9137
Първо в Lupa.bg: Пада и последната пречка пред вписването на Гонзо!

Ръководството на Балкан Варвара оттегля жалбата си срещу вписването на Георги Иванов като президент на БФС, научи Lupa.bg.

В началото на април се получи първата пречка, идваща от аматьорския Скравена, откъдето беше подадена жалба и Гонзо не беше вписан в Търговския регистър заради съдебното дело.

От клуба настояваха още за прекратяване на процедурата по вписване на новия Изпълком на БФС, както и отмяна на всички решения, взети по време на извънредния изборен конгрес на централата от 15 март.

Дни по-късно, след Скравена, ФК Балкан-1952 Варвара също направи производство, което беше уважено от Софийски градски съд. Клубът е този, който издигна един от кандидатите за президент на конгреса на 15 март - Георги Градев.

В последните дни натискът е бил толкова силен, най-вече от страна на Кирил Домусчиев и негови близки хора в родната централа, разбра Lupa.bg от свой човек в общината в селото. Това накарало хората от Варвара да се предадат и да оттеглят жалбата и Гонзо ще бъде вписан като легитимен президент.