Първо в Lupa.bg: Певец измамник лъсна по голо дупе (снимки 18+)

Скандално известният импресарио Владислав Славов разпраща кадри с еректирал член в „Грийндър”

Нещо за четене
19:22 - 25 Август 2022
26084
Първо в Lupa.bg: Певец измамник лъсна по голо дупе (снимки 18+)

Водещият на популярното предаване за народна музика „Вечните песни” по телевизия „Евроком” и скандален импресарио Владислав Славов, търси неангажиращи сексуални срещи в популярния гей сайт за запознанства „Гриндер”. Без свян и задръжки, че е публична личност, милееща за опазването на родните традиции и културни ценности, певецът-ипресарио позира така, както майка го е родила, и разплаща свои еротични фотоси до потенциални любовници. Някои от снимките бяха получени и в редакцията на Lupa.bg. Те са разпратени и до други медии, както и до певци, измамени от Славов.

Владислав Славов разпраща снимки на голото си дупе

От кадрите става ясно, че Владислав определено се гордее с тялото си, по което хвърлял бая пари. Инвестициите обаче си заслужавали, защото след като отслабнал драстично и от почти 120 килограма живо тегло паднал на под 75, нивото на сексуалният му живот съществено се покачило. Славов, който дълги години изпитвал комплекси от плешивостта и излишните мазнинки, придаващи на тялото му форма на бетонобъркачка, веднага скочил да се заиграва с млади лъвчета от сайта. 

Владислав Славов е доста противоречива личност, а десетки певци и автори на песни са пропищели от него. Музикантът използва твърде спорни схеми, чрез които забранява на популярни изпълнители да пеят вечните си хитове. Сред тях е Силвия Кацарова, която преди години, макар и близка с пеещият импресарио, с изненада установила, че вече не може да изпълнява вечната си класика „Големият кораб минава”, защото авторските права на песента принадлежат на... Владислав Славов.

В интервю преди година един от най-известните автори на текстове за естрадни изпълнители – 84-годишният вече бургаски поет Ваньо Вълчев разкри как е бил брутално измамен от мошеника. Геят се появил в апартамента му с молба да му даде правото да включи няколко негови песни в диск с благотворителни песни и му поднесъл 3-страничен договор. „Признавам си, че не го четох, просто се подписах. Излезе, че едва ли не съм му преотстъпил правата върху творчеството си”, възмути се измамения Ваньо Вълчев. Учудващо е, че прокуратурата е е образувала дело за измама на възрастния творец.

Владислав Славов преди да отслабне

В последните месеци пухкавия тарикат Влади успял да отслабне драстично с помощта на инжекции за диабетици. Присадил си коса и започнал да се грижи за новата си фигура. След като приятеля му Слави се споминал, започнал да търси бързи тръпки в гей сайтове. Почти всяка вечер виси в "Гриндер" за свежи попълнения.

Голите му снимки циркулират упорито в естрадните среди от няколко седмици и се радват на огромен интерес. В същото време Славов парадира, че издава стойностна музика, организира успешно турне и пее песни, възхваляващи красивото отечество и българския патриотизъм. Възмущението стигнало до там, че момчета с нежна ориентация си направили труда да звънят в „Евроком”, за да информират шефовете на медията за палавия изпълнител. Според тях било неморално оставането му в ефир, при положение че вее мъжкото си достойнство с гордост – все едно е български флаг.

Некоректният Владислав Славов вече е имал сблъсъци с най-големите родни звезди. От наглия импресарио са пропищели Кичка Бодурова, Силвия Кацарова, Кристина Димитрова, Тони Димитрова, Поли Паскова, Панайот Панайотов... В гилдията се говори, че преди година Поли Паскова му отвъртяла шамар на публично място, защото „щипнал” от хонорарите на певци, включени в турнето му. Мълви се също така, че известна певица е успяла да си върне отново авторските права на песните си, отмъкнати по нечестен начин от Славов, с помощта на яки момчета, които го посетили в офиса му. А друга известна естрадна икона се заканва да унизи публично Владислав, като прати хора, които да му обръснат с машинка присадената коса...

Отслабналият Владислав Славов го раздава силно религиозен, и когато не позира по голо дупе или с еректирал член, се снима сред икони

Очаквайте скоро в Lupa.bg потресаващи разкрития за измамните схеми на импресариото, още шокиращи фотоси и свидетелства от първо лице!