Първо в Lupa.bg: Пребиха жестоко наш певец!

Ивайло Колев е в болница, концертът му в София се отменя

Общество
19:17 - 30 Октомври 2019 (обновена)
8650
Първо в Lupa.bg: Пребиха жестоко наш певец!

Неизвестни до момента изверги са пребили жестоко певеца Ивайло Колев, научи Lupa.bg. Той е бил нападнат от неизвестни във вход на кооперация в столицата, съобщиха от екипа на певеца.

След зверството талантът е настанен в болница, и концертът му в София се отменя.

Ето какво написа негов близък приятел във фейсбук:

Певецът Ивайло Колев трябваше да има тая вечер концерт в София с песни на Майкъл Бубле, но от неговия екип информираха преди малко, че Ивайло е бил нападнат и бит от неизвестни лица, в момента е в болница. Концертът се отменя.

Ивайло Колев е един от малкото изпълнители, на които лично великият Васил Найденов засвидетелства подкрепа и двамата записаха песента "Моя е" в дует, научи още Lupa.bg

Изпълнителят започна кариерата си през 2005 г. с участието си в Star Academy и спечели второто място и много фенове. През 2006 и 2008 г. участва в българската песен на Евровизия.

След 2008-а Ивайло живее в Италия, Чили и Бразилия и записа парчета на испански език. 

Наскоро, певецът изненада приятно българската публика с нов сингъл и видеоклип след близо 2-годишно отсъствие от голямата музикална сцена. Той записа "Не като мен" - балада-изповед за предизвестения край на всяка голяма любов. Видеото засне в имение от 14 век в Неаполитанския залив.

"Песента е вдъхновена от моя личен досег с тази велика магия наречена Любов. Но не търсете конкретен човек. Това би било толкова прозаично! Тя е събирателен образ на всички онези дами, които са преминали през моето сърце и душа", сподели за новия си сингъл звездата.