Първо в Lupa.bg: "Намазаха ските" на Акрапович

От известно време се води кампания срещу треньора на ЦСКА

Спорт
15:05 - 08 Март 2021
3205
Първо в Lupa.bg: "Намазаха ските" на Акрапович

Босненският треньор на ЦСКА - Бруно Акрапович, може да стане поредната жертва на "Армията", научи Lupa.bg. По всичко изглежда, че дните на специалиста са преброени и е въпрос на време да падне главата му.

От известно време в медиите, разбира се и не случайно, започнаха да се тиражират различни "новини", че Акрапович е пътник, а наред с това изпълзяха и критиците му от Локомотив Пд. Мнозина пловдивски специалисти и приближени до черно-белите започнаха да тръбят наляво и надясно, че босненецът е разкрит, че е слаб треньор и т.н.

Последните слаби резултати на ЦСКА - загубата в Разград от Лудогорец (0:1) и равенството на "Българска армия" с бившия му отбор - Локо Пд (0:0), накараха критиците от Борисовата градина да бъдат още по-жлъчни - армейците играят архаичен, защитен и слаб футбол, нямат удар във вратата за 180 минути.

Заглавията, че на Бруно Акрапович му е поставен ултиматум да спечели Купата на България - трофеят, за който усилено се твърди, че ще бутат Левски, също наливат допълнително масло в огъня.

От няколко седмици и атмосферата в съблекалнята не е най-добрата, а критиките и гримасите са насочени именно към Акрапович. Той е обвиняван, че се държи твърде строго с футболистите, на които това не им допада.

Босненецът имаше проблеми преди време с халфа Юнус Санкаре, с който влязоха в открит конфликт, а това не се хареса на част от ръководството. Определени хора в клуба също мътят водата на Акрапович, който е започнал да показва признаци на нервност.

Наставникът на армейците трябваше и да преглътне отдаването под наем на двама от основните му играчи - Али Соу и Валентин Антов, без които шансовете за титлата почти се изпариха. Сега усилията на червените ще са насочени към реалистичната цел - Купата на България, но Бруно Акрапович може и да не довърши започнатото на "Българска армия".