Първо в Lupa.bg: Ромът-онанист се оказа осъждан за блудство

М.М.М. остана за 72 часа в ареста, лежал е в затвора и за кражби

Новини
19:34 - 20 Декември 2019
12074
Първо в Lupa.bg: Ромът-онанист се оказа осъждан за блудство

Циганинът, който демонстративно мастурбира в автобуса, е задържан за срок от 72 часа, потвърдиха официално днес от пресцентъра на прокуратурата. На 21.12.2019 г. М.М.М. следва да бъде приведен в Софийския районен съд, с оглед разглеждане на искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

"Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура се води досъдебно производство във връзка с придобилия медиен отзвук случай на непристойно поведение на лице в автобус на столичния градски транспорт. След установяване на извършителя М. М. М. и след доклад на материалите по делото в СРП, същият е привлечен като обвиняем за престъпление чл.325, ал.5, вр. ал.2, вр. ал.1, вр. чл.29, ал.1, б. „а“ и б. „б“ от НК. Обвиняемият е многократно осъждан, а конкретното деяние е извършено в условията на опасен рецидив", гласи съобщението на прокуратурата.

За скандалния случай в градския транспорт съобщи общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера. Той е подал сигнал до полицията и Центъра за градска мобилност. 

М.М. предизвикал истински шок с поведението си в първите дни на декември. Той се качил на спирка, седнал и започнал демонстративно да си бърка в гащите и да мачка члена си. Това се разиграло пред очите на деца. 

Източник на Lupa.bg разкри, че рома е лежал в затвора за кражба. Той е и осъждан за блудствени действия преди 2 години.