Първо в Lupa.bg: Сашо Симов се ожени!

Червеният депутат вдигна сватба с гаджето си Юлия ал-Хаким

През ключалката
20:17 - 09 Ноември 2019
22869
Първо в Lupa.bg: Сашо Симов се ожени!

Червеният депутат Александър Симов се ожени, видя първо репортер на Lupa.bg! Социалистът вдигна сватба с дългогодишното си гадже и колежка-журналистка Юлия ал-Хаким.

Преди време Симов написа в социалните мрежи следното откровение:

„Юлия ал-Хаким е най-голямата стихия в моя живот, жената, която ежедневно ми дава сили, кураж, нежност, мъдрост и модни съвети”. Годежът им бе още през 2017-а година. Две години по-късно влюбените вече са семейство.

Легендата гласи, че пет месеца след като се запознал с Юлия Ал-Хаким, Александър Симов се пренася при нея с една торба дрехи и над 10 кашона с книги. Не са им нужни години, за да разберат, че всеки от тях е намерил в другия сродната си душа, своята половинка.

Двамата се запознали се във фейсбук - тя била негова читателка. Повече от година си пишели и спорели в мрежата - най-често по политически теми. Един ден се разбрали да се видят на шкембе.

Цели шест часа говорили без спиране за политика, за Близкия изток, за литература, за пътешествия, “за целия свят”. Сякаш сме се познавали половин живот, казва Юлия. 5 месеца по-късно социалистът се пренесъл при нея.