Първо в Lupa.bg: СЕМ готви първа глоба за Цитиридис заради пенис от тигър

Нещо за четене
15:30 - 04 Февруари 2020
14571
Първо в Lupa.bg: СЕМ готви първа глоба за Цитиридис заради пенис от тигър

Приемникът на Слави Трифонов в ефира на Би Ти Ви - Николаос Цитиридис, стартира вечерното си шоу на сносно ниво и се радва на приличен рейтинг в младата си кариера на малкия екран. В последния ден на януари обаче Гърчина, както сам се нарича, сгази лука сериозно с поканата си към меко казано странната готвачка Силвена Роу, което изглежда ще му струва първа санкция от СЕМ.

На всичко отгоре Николаос и екипът му едва ли носят вина за скандалното участие на изрусената лелка, която очевидно е пратена по продуцентска линия да промотира друга продукция на Би Ти Ви - "Мастър шеф". Вместо да изпише вежди обаче, Силвена извади очи с безобразията си в ефир.

Роу рекламира като съвършен афродизиак стрит пенис от тигър. И говори дълго за полезните последствия от консумирането на рог от носорог. Много хубаво, само дето търговията с тези продукти е забранена от десетина законови и подзаконови акта и се наказва с до 10 години затвор, тъй като именно поради "умници" като Силвена, популацията на тези животни е достигнала критичния минимум.

В резултат на тези идиотски бръщолевения на Силвена в СЕМ тази седмица са получени над две дузини писма от природозащитни организации и граждански сдружения, които настояват за сериозни санкции срещу рекламата на избиване на защитени видове в национален ефир.

Според наши източници "Шоуто на Николаос Цитиридис" може да отнесе до 10 000 лева глоба на следващото заседание на медийния регулатор, още повече, че скандалът се разраства постоянно в социалните мрежи.

Пенисът от тигър минава за панацея за сексуална мощ сред богатите и... идиотите