Първо в Lupa.bg: Скандалната Христиана от "Ергенът" се оказа бременна

Блондинката е в края на 3-ия месец, ражда от собственик на автокъща

Нещо за четене
17:32 - 08 Март 2024
15925
Първо в Lupa.bg: Скандалната Христиана от "Ергенът" се оказа бременна

Eдна от най-скандалните участнички в „Ергенът“ - изгонената в епизода, излъчен в четвъртък вечер Христиана Манова, е бременна в края на третия месец. Това твърдят нейни близки пред Lupa.bg. Блондинката очаква първото си дете, което трябва да се роди в първите дни на есента, но упорито крие кой е бащата.

Според източник на Lupa.bg, новият приятел на Христиана е бизнесмен. Той има една от най-големите автокъщи в Югозападна България. Двамата се запознали през есента, а нещата между тях много бързо се ускорили. Христиана не желае да разкрива самоличността му, което породи слухове, че е възможно човека да е бил семеен и в момента да е в процес на развод. Някои подозират, че участничката в "Ергенът" е имала връзка с бизнесмена и преди да отиде в шоуто, за да си търси мъж, но е скрила този факт от продуцентите. Христиана обаче отрича да е заблудила шоуто.

Днес сутринта Христиана бе гост на предаването „Преди обед“. Там тя нито потвърди, нито отрече вероятността да е бременна, като само разкри, че има мъж до себе си и е намерила любовта. Макар че психоложката се появи с широки черни дрехи, издайническите следи на бременността си личаха. В Инстаграм профила си пък Христиана публикува само снимки в лице или от кръста нагоре така, че да не се види наедрялото коремче.

В предаването "Преди обед" днес Христиана бе облечена в черно, което да прикрие коремчето й

Блондинката не скри притесненията си от образа, който показа в „Ергенът“, но сподели, че в действителност не се държи по този начин. "Не злоупотребявам с алкохола в реалния живот. Много рядко пия. Държа се нормално в ежедневието си, не е това, което се вижда от подбраните моменти в предаването. Тогава напрежението оказа голямо влияние върху мен. Който не е бил в такова риалити, няма да може да ме разбере. Истината е, че това не съм аз", разкри Христиана.

Тя с гордост заяви, че най-голямото й постижение е смъкването на над 60 кг от теглото й. Манова страдала от депресия и в един момент тежала цели 128 кг. Един ден решила, че не може да продължава така. Тогава започнала тежка и дълга битка с килограмите. "Смъкнах ги сигурно за около година. Не крия, че беше трудно, особено първите 2-3 месеца. След това беше по-лесно", признава Христина Манова.

Христиана Манова в "дебелия" си период, когато тежи цели 128 кг., и сега, когато е овладяла килограмите. Блондинката твърди, че това е най-голямата битка в живота й