Първо в Lupa.bg: След Гуцанов Нинова пратила мило писмо и на врага си Гергов

Новини
15:50 - 16 Април 2020
5430
Първо в Lupa.bg: След Гуцанов Нинова пратила мило писмо и на врага си Гергов

След като върна с апокрифна кореспонденция Борислав Гуцанов за председател на областната структура на БСП във Варна, шефката на партията Корнелия Нинова е пратила такова мило писъмце и на пловдивския социалист и мастит бизнесмен Георги Гергов. Новината гръмна в редакцията на Lupa.bg в ранните следобедни часове. 

Въпреки че от повече от 1 година мизинчанката е скарана с шефа на Пловдивския панаир, тя е решила да изгради наново мост към него и с щедра благодарност за даренията към касата на партията и активната и точна отчетно-изборна кампания в града под тепетата, тя му е засвидетелствала топли другарски чувства. 

Ако Нинова получи подкрепата на Гергов за предстоящия пряк избор и за защита на конгреса, тя най-вероятно ще бъде преизбрана, тъй като пловдивските структури са едни от най-мощните в страната, напомнят от червената кухня. 

По информация на Lupa.bg с такива писма Нинова се опитва да зарови томахавките и с други свои опоненти и критици заради недалновидно поведение, като Михаил Миков и Атанас Мерджанов, а много областни председатели от низвергнати в последната година станали "скъпи другари" на финалната права преди прекия вот за лидер на БСП.