Първо в Lupa.bg: Светлана Гущерова бременна с четвърто

Блондинката всяка година ражда по едно дете

Нещо за четене
22:30 - 03 Март 2023
14710
Първо в Lupa.bg: Светлана Гущерова бременна с четвърто

Светлана Гущерова се множи като зайците. Бившата плеймейтка носи в утробата си четвърто дете, дочу Lupa.bg. Блондинката всяка година ражда по едно дете. Последното се появи април миналата година, а през 2023 г. ще се роди наследник №4. Светлана упорито крие корема си на последните снимки в социалните мрежи. Той не се вижда и на рождения ден на първото дете на милионерската фамилия - Анелия-Добромира, която преди дни навърши 4 години.

"Имаме планове за още деца, а за това се изисква време, внимание и най-вече любов. Винаги съм мечтала за голямо семейство. Готова съм за още едно дете", коментира преди време многодетната майка.

Гущерова упорито си крие корема

Първите две деца са кръстени на Гущеров-старши. Дъщерята носи името Анелия-Добромира, а момченцето, което се появи след нея, се казва - Добромир. Според близки до двойката по този начин Светлана е искала да се подмаже на свекър си, който все още не я е приел в семейството.Опитите на моделката останаха неуспешни и бебе №3 беше кръстено на нейните родители и на съпруга й, а именно Кристиян-Валентин.

Блондинката вече носи само широки рокли

Преди ден настоящата бизнесдама качи на снимка стори как всички хубави неща я правят дебела и бременна, но бързо премахна кадъра. 

Светлана доби популярност, след като спечели конкурса "Мис Плеймейт" през 2009 година. 14 години по-късно тя е загърбила бурното си минало, щурите купони и се е отдала на съпруга си Християн Гущеров и трите им деца, които скоро ще са четири.