Първо в Lupa.bg: Тежка загуба! Ева Веселинова погреба свекърва си

Блондинката призова хората да показват любовта си

Новини
11:57 - 24 Октомври 2024
3710
Първо в Lupa.bg: Тежка загуба! Ева Веселинова погреба свекърва си

Ева Веселинова е погребала свекърва си, с която са били много близки. Снощи бившата репортерка и панелистка в предаването „На кафе“ сподели за загубата на майката на любимия си мъж. Блондинката призова хората да показват любовта си, видя Lupa.bg.

„Имах най-прекрасната свекърва на света! Никога не ме укори за нищо, винаги ме приемаше такава, каквато съм. Обичаше ме и ме подкрепяше дори когато не беше съгласна и не ме разбираше. Казваше: „Щом Евка така е решила, значи е правилно!“ Беше добър, невинен и безкористен човек. На никого нищо лошо не е направила през живота си. Все гледаше другите да са добре! Премълчаваше си всичко и не мрънкаше. Не пиеше, не пушеше, с нищо не злоупотребяваше. Гледаше си къщата и градинката. Беше медицинска сестра, обичаше работата си. Обичаше да се грижи за хората, да бъде полезна. В замяна животът я награди с тежка болест и безкрайна борба. Не заслужаваше това! Вече я няма... Отиде си тихо, достойно и кротко, както и живя“, сподели Ева.

Ева допълва, че е много гневна от всичко, което се е случило. Вярата ѝ в доброто се е разклатила сериозно след преживяното. Тя недоумява защото Бог е позволил подобна несправедливост. В трудния момент журналистката се опитва да бъде опора за мъжа си, който е преживял една от най-големите загуби – изпратил е завинаги майка си.