Първо в Lupa.bg: Тир помете мъжа на Елена Йончева на магистрала

Топ
21:02 - 04 Юни 2020
19617
Първо в Lupa.bg: Тир помете мъжа на Елена Йончева на магистрала

Мъжът на евродепутатката Елена Йончева е претърпял тежък инцидент преди две седмици, пише в новия си брой, който от днес е на пазара, в. „Уикенд”. Според вестника, архитект Пламен Тодоров едва не е изгубил живота си, когато камион се ударил в автомобила му на магистралата. Тодоров е изпаднал в кома и възстановяването му все още продължава.

Според публикацията, Пламен пътувал към Ямбол по работа със своя колежка, когато отбил в аварийната лента, за да си почине от шофирането за малко. Тогава по шосето се задал огромен тир, чийто водач бил задрямал зад волана, и се забил право в колата на Тодоров. Спътничката му извадила късмет и се отървала без физически травми, ала архитектът пострадал много тежко. Той буквално на косъм се е разминал със смъртта. Нараняванията му били най-вече в областта на главата и няколко дни бил в кома. Архитект Тодор преминал през сериозни операции и за щастие, все още е жив, но възстановяването му продължава. Заради черепно-мозъчните травми той имал проблеми с говора и краткосрочната памет – изобщо не си спомнял последните дни преди катастрофата. В момента опасност за живота му обаче няма.

Елена Йончева и арх. Пламен Тодоров преди 3 години

Арх. Пламен Тодоров има 4-годишен син от връзката си с бившата журналистка и настояща евродепутатка Елена Йончева. Малкият Теодор живее с майка си в Брюксел. Според публикации в жълти издания, двамата от известно време са разделени. Йончева не коментира личния си живот. Пред Lupa.bg тя отказа да даде подробности за състоянието на Пламен.

Подробности - в печатното издание на в. "Уикенд"