Първо в Lupa.bg: Треньорът на Локо Сф порка и спи на разборите

Ръководството на "железничарите" се е видяло в чудо със сърбина и му търси заместник

Спорт
17:30 - 08 Март 2024
3876
Първо в Lupa.bg: Треньорът на Локо Сф порка и спи на разборите

"Сърбинът козината си мени, но нрава - никога!" - така можем да перифразираме онази българска поговорка, която в пълна сила важи за настоящия треньор на Локомотив София - Данило Дончич. Бившият футболист на клуба, който се завърна на работа в "Надежда", се е отдал на пороците и кърка денонощно, разбра Lupa.bg.

54-годишният специалист си организира бурни пиянски нощи, а на всичкото отгоре и изглежда доста неугледно, по-скоро като шопар.

"Обезобразил се е напълно, очите му не се виждат направо", сподели пред Lupa.bg футболист на Локо Сф.

От известно време Данило Дончич става за смях, след като заспива на разборите, които неговите помощници правят. В един от случаите сърбинът за малко да се строполи от стола, но асистентът му го подпрял навреме, за да не стане отново за подигварка.

Дончич заспивал и по време на тренировките, които трябвало да наблюдава от трибуните или скамейката, а за футболистите не оставало друго, освен да тренират това, което могат и знаят, доверявайки се на хората от щаба на сърбина.

"Не знам от къде идват тези спекулации за моето уволнение, мога само да предполагам. Имаn 2-годишен период в "Надежда" и като помощник на Драгомир Окука, затова и тук се чувствам като вкъщи", сподели преди ден Дончич.

Утре той ще трябва да изведе Локо Сф срещу Славия в малкото столично дерби.

"Надявам се с добра игра да вземем трите точки най- накрая, защото последният мач, в който бихме тук, бе през август. Една лоша традиция, но се надявам да я спрем", призна той преди дербито.

След него ще стане ясна и съдбата на треньора, който обича чашката и големите запои - нещо, което доказа и при престоя си като футболист, а феновете на Локо Сф още разказват легенди.