Първо в Lupa.bg: Валерия спечели "Ергенът"

Моделката е голямата победителка за сърцето на Евгени

Нещо за четене
23:09 - 18 Май 2023
17367
Първо в Lupa.bg: Валерия спечели "Ергенът"

Валерия е голямата победителка за сърцето на „Ергенът“, видя първо в Lupa.bg. Везните натежаха в нейна полза след последната им индивидуална среща. Валерия му направи силно впечатление с естествения си вид и поведение и решителността да води „битка на всяка цена“ за сърцето му.

Избраницата на Евгени Валерия е родом от град Плевен. Работи като модел основно в Япония, където заминава на 18-годишна възраст. Била е на кориците на едни от най-известните азиатски модни списания. Заедно с нейна приятелка, Валерия създава приют за спасени кучета и котки близо до град Плевен. Признава, че до момента не е намерила подходящия мъж, който да заслужи сърцето ѝ. Това, което я е грабнало в Евгени, когато го е видяла за пръв път, са неговите очи.

В надпреварата за сърцето на Евгени в топ 5 влязоха Елена, Валерия, Михаела, Ирина и Поли, но само на крачка от финала отпаднаха последните три, като за сърцето на Евгени до последно се бориха редакторката Елена и моделът Валерия.

„Какво да те правя? Ти си голяма беля! Разбрах го в момента, в който те срещнах. Ние сме напълно различни. Ти си самонадеяна, дръзка, ината и безкомпромисна. Дойдох тук и предполагах, че ще е откачено. Дали ще срещна истинската любов, преследван от сто камери – имах своите съмнения. И тук идва голямата беля – срещнах я! Мисля, че много съм загазил, защото съм истински влюбен в теб. Чувствам се невероятно, че вече мога да го призная. Да призная какво чувства сърцето ми. Пазя всички писма и ги чета непрекъснато“, призна Евгени пред Валерия.