Първо в Lupa.bg: Виктория Василева от "Величие" заплашена с убийство, дойде с бодигард в парламента

Снощи към 21,30 часа й казали, че може "да й се търкулне главата"

Политика
16:03 - 03 Юли 2024
9732
Първо в Lupa.bg: Виктория Василева от "Величие" заплашена с убийство, дойде с бодигард в парламента

Депутатката от "Величие" и бивш мотор на партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" Виктория Василева, се появи придружавана от охрана в парламента днес, установи репортер на Lupa.bg. На въпрос на наш репортер каква е причината тя да влиза в законодателния храм, придружена от пазвантин, Василева лаконично отговори: "Има причина!".

Според наш източник, снощи около 21,30 часа, Виктория Василева е получила заплаха за убийство, която й прозвучала доста сериозно. Тя веднага уведомила НСО и спешно е било преценено, че трябва да й бъде назначена охрана. Затова и днес депутатката от "Величие" бе придружавана в парламента, дори в залата, от бодигарда. Оказва се, че официална жалба не е подадена до МВР, тъй като депутатите могат да се обърнат първо към специалната служба за охрана, ако се почувстват пряко застрашени.

Виктория Василева не коментира пред репортери заплахата за убийство, но обеща по-късно да даде изявление. Според източник на Lupa.bg, заканата е била предадена около 21,30 часа снощи, като на Василева й било казано, че "може да й се търкулне главата".