Първо в Lupa.bg: Защо Рая Пеева изгони Явор Бахаров (горчивата истина)

Личности
14:30 - 02 Юли 2021
11674
Първо в Lupa.bg: Защо Рая Пеева изгони Явор Бахаров (горчивата истина)

Рая Пеева е заразяла Явор Бахаров още преди две седмици, като причината отново е неговата замисимост от алкохол и наркотици, научи ексклузивно Lupa.bg. Талантливият актьор, който има слабост към пороците, обещал на любимата си да спре да пие и да поеме по нов път, но явно не е успял да устои на изкушението да се повесели зрелищно с приятели в столичен бар. 

Блондинката търпеливо изчакала годеника докато се прибере след запивката с авери и започнала да му се кара, че е нарушил обещанието си. Водещата в "Преди обед" е категорична, че Явор е затворена страница за нея и няма да се върне отново при него. 

"Не потвърждавам новината, че съм се разделила с Явор, но и не я отричам", заяви преди дни актрисата от Младежкия театър. 

Красноречивият й коментар е почти потвърждение, че двамата не са заедно. Това не е първата раздяла на двойката, която е известна с шумните си скандали и побоища в центъра на София. Красавицата до последно подкрепяше Явор след злополучните му изпълнения в Банско, където бе хванат да шофира автомобила си след употреба на наркотици и алкохол. "Стоя плътно зад Явор! Не сме се разделяли, няма и да го направим", заяви категорично Пеева по време на процеса срещу Бахаров, който бе заловен да кара надрусан по улиците. Сега обаче явно е преценила, че няма смисъл да влага повече усилия в опитите си да промени лошото момче на театъра и киното.

Актьорът има слабост към чашката и наркотиците

Красавицата живееше на семейни начала с брата на Захари Бахаров повече от две години, имат куче и правеха планове за сватба и деца, които май са се провалили. Актрисата е твърдо решена да не се връща при Явор, като семейството и приятелките й я подкрепят. 

Само преди дни Явор Бахаров бе помилван окончателно от Темида за това, че шофира пиян и дрогиран в Банско. В защитната си реч актьора обеща да поеме по нов път и сподели, че е осъзнал грешката си. Дано наистина спази обещанието си...