Първо в Lupa.bg: Защо се сдобриха Галена и Преслава?

20 000 лева хонорар събраха на една сцена двете певици, които цели 10 години не си говориха

През ключалката
20:26 - 17 Август 2023
15172
Първо в Lupa.bg: Защо се сдобриха Галена и Преслава?

Бившите най-добри приятелки Преслава и Галена отново са изключително близки след 10-годишна ледена епоха в отношенията им. Двете чалгаджийки отново са най-добри приятелки и са на практика неразделни, установи Lupa.bg. Освен че се чуват непрекъснато по телефона и си пият кафето заедно, те тръгнаха и на съвместни участия.

Във вторник вечерта певиците пяха на една сцена в един от най-оборотните клубове във Варна, а заведението направо се пръскаше по шевовете. За да ги съберат заедно, собствениците на дискотеката са платили около 20 000 лева, изчисли пред репортер на Lupa.bg тяхна колежка. Според актуалната тарифа, Галена иска 12 000 лева за свое участие, а Преслава - 10 бона. Възможно е обаче да са направили отбивка от хонорара, само и само да пеят заедно. Заведението обаче си изби хонорара, защото бе поставило солиден вход. А и всички в препълнения клуб не спираха да консумират алкохол.

Звездите на фолка в съвместно изпълнение, което пощури феновете

В началото на кариерата си двете звезди на "Пайнер" живееха под един покрив на квартира и бяха като сестри. За разрива в отношенията им битуват няколко версии, като според запознати причината е мъж. Има подозрения, че Преслава е успяла да вкара в леглото половинката на Галена - Галин, но и двете звезди отричат това да се е случило. Други подозират, че са се сдърпали заради особено актуалния тогава Фики Стораро, който също като баща си бил същински сексуален булдозер и минавал по ред по-засуканите певици. И тъй като Галена била хлътнала по него, приела като предателство факта, че и Преслава му се е отдала.

Така или иначе, подялба на мъж изглежда единствената адекватна причина толкова близки приятелки да развалят дружбата си. Всякакви глупави трактовки от типа "коя има повече участия", "коя ще е е Певица на годината" ли "коя чия рокля е взаимствала" изглеждат твърде несъществени. 
 
Във вторник вечерта, докато звездите се изявяваха на сцената във варненския клуб, Галена дори се пошегува с лошите им отношения в миналото. Тя подкани Преслава да я хване за косата и да я бутне от сцената, но до там, за щастие, не се стигна. След финала на двойното участие, приятелките си тръгнаха заедно призори, видя човек на Lupa.bg.