Първо в Lupa.bg: Жената на Сашо Кадиев пипна Covid-19

Личности
13:50 - 15 Април 2020
22620
Първо в Lupa.bg: Жената на Сашо Кадиев пипна Covid-19

Жената на Сашо Кадиев е болна от коронавирус, научи Lupa.bg от свой човек в Би Ти Ви. От няколко дни актьорът не води „Преди обед”, защото се е изолирал вкъщи заради своята половинка Таня Тончева, която е с положителна проба за Covid-19, обясни информаторът ни.

Засега е ясно, че Таня е добре, за щастие няма усложнения от вируса. За да е съпричастен към ситуацията, а и според изискванията на Оперативния щаб, актьорът също се поставил под домашна карантина.

Сашо и жена му – танцьорката по салса Таня, са заедно от 9 години и имат дъщеричка на 5. Малката Катерина се появи на бял свят през 2015 г. за радост на цялото семейство и най-вече на знаменитата си баба Катето Евро. Водещият е разказвал, че се запознал с хубавата пловдивчанка в родния ѝ град и веднага хлътнал до уши.

Любопитна подробност е, че в началото тя го мислела за гей, защото гледала представлението „Горката Франция", в което той играе хомосексуалист. Сашо толкова добре влязъл в ролята си, че чернокосата красавица объркала сценичния му образ с реалността. Започнали да се виждат само като приятели и тя изобщо не подозирала, че Кадиев я харесва. Чак на петата среща актьорът се опитал да я целуне и истината излязла наяве.

По това време Таня прекарвала много време в Лондон по работа и имала планове да се установи там постоянно. Върнала се в България заради Сашо, но днес не съжалява за това решение, защото плод на любовта им е най-голямото им щастие – дъщеря им Катерина.