Първо в Lupa.bg: Златка Райкова е бременна от арменеца Карен

Блондинката явно е решила да не изостава пред бившия си любим Благо Джизъса, който има цели 4 деца

Нещо за четене
09:10 - 11 Ноември 2022
7379
Първо в Lupa.bg: Златка Райкова е бременна от арменеца Карен

Златка Райкова е бременна от арменеца Карен Хачатрян. Блондинката явно е решила да не изостава пред бившия си любим Благо Джизъса, който има цели 4 деца, и бързо, бързо е заченала от настоящия си приятел. Именно началната бременност е причината за бързия годеж между двойката, научи Lupa.bg.

Репортер на Lupa.bg засече блондинката пред АГ кабинет, като тя бе придружавана от бъдещия татко. Двамата си говореха тихо, но се разбра, че Златка е в 3-4 месец на бремеността и бебето се очаква да се появи на бял свят в края на пролетта.

Арменецът предложи брак на плеймейтката преди 20-на дни. Това се случи по време на романтична почивка на о. Миконос, където Карен освен с пръстен с диамант е засипал Златка и с още маркови бижута. 

Райкова и Хачатрян са заедно от пролетта, но явно никак не си губят времето и бързо са взели решение да имат наследник. Досущ като Джулиана Гани и полицаят Теодор. 

Припомняме, че Карен е на 27 години, но според запознати вече се чувствал готов за деца. Русата изкусителка има син от Джизъса, който преди няколко месеца навърши 3 години.

Синът й Благой навърши 3 години преди няколко месеца

За Карен Хачатрян се знае, че е бивш спортист с отнети права. Навремето бил обещаващ тенисист, но го уличили в корупция заради уредени мачове и подкупи, затова вече не се състезава на корта. Прави впечатление, че младокът много прилича на Благо – мургав е и има изкуствени зъби.