Патрашкова изригна: Слави, изгаври се с Мутафчийски, а лекарите те спасиха!

Новини
16:36 - 28 Март 2020
18211
Патрашкова изригна: Слави, изгаври се с Мутафчийски, а лекарите те спасиха!

Журналистката Кристина Патрашкова изригна срещу шоумена и новоизлюпен политик Слави Трифонов заради скеча на Георги Милчев – Годжи и Краси Радков, осмиващ генерал Мутафчийски и професор Тодор Кантарджиев. Излъчения преди 2 дни скеч по телевизия 7/8 предизвика противоречиви реакции.

„Много неща мога да напиша за Слави Трифонов, но няма да го направя, защото не е време за лични разправии. Няма да спестя обаче изумлението си, че човек, който, за жалост, има здравословни проблеми и се взира в очите на лекарите с надежда да му помогнат, се изгаври с двама изключителни професори, на които трябва да сме благодарни цял живот - Венцислав Мутафчийски и Тодор Кантарджиев.

Цинизъм, който говори за напълно разпаднал се морал. Същият този човек има претенциите да бъде нравствен и обществен коректив. Това е пълен потрес

А още по-голям потрес е, че мнозина не осъзнават тази ужасна подмяна на лицемерие с почтеност”, коментира Кристина Патрашкова.

Нейният баща – покойния професор Тодор Патрашков, бе светило в българската урология, а сред пациентите му е бил и самия Тодор Живков.