Павел Колев на прощаване: Още лятото реших да напусна Левски

Управителният съвет на сините прие оставката на изпълнителния директор

Спорт
17:10 - 05 Януари 2021
1853
Павел Колев на прощаване: Още лятото реших да напусна Левски

Днес се проведе първият за годината УС на Левски. На него присъстваха Наско Сираков, Константин Папазов, Павел Колев, Константин Баждеков, Илия Христов, Минко Герджиков и Ивайло Цветков.

Най-важната точка бе обсъждането на оставката на изпълнителния директор Павел Колев, който се очаква да започне работа в УЕФА. Също така сините дискутираха в продължение на 3 часа предстоящия лагер в Хърватия, селекционната политика и финансирането на клуба.

Ето какво каза Павел Колев след заседанието:

"Днес съм входирал в деловодството молбата за освобождаването ми. Надзорният и управителният съвет удовлетвориха моето желание. Оттук нататък ще се търси нов изпълнителен директор. Докато не бъде вписан, оставам. Не е известнво кой ще е той.

Когато се избере кандидатура, най-вероятно ще се постави на обществено обсъждане. Това решение съм го взел още лятото. Тогава изразих желание да бъда освободен с аргументи много на брой.

Най-важният от които е, че е нормално при смяна на собствеността да се избере нов изпълнителен директор. Тримата членове на НС ме помолиха да остана до 31 декември. Изпълних обещанието", заяви Колев.