Пчелата се завръща в „Маскираният певец“

Нещо за четене
14:10 - 30 Септември 2020
5784
Пчелата се завръща в „Маскираният певец“

Тази събота феновете на „Маскираният певец“ ще станат свидетели на титанични дуели. След свалянето на маската на Очите, под която се криеше чаровната певица Поли Генова, един срещу друг в битка за оставане в шоуто ще се изправят останалите шест маски от първата седмица с дуели. Ангелът ще застане срещу Баба Яга, Булката срещу Светлината и Златният срещу Плашилото.  В края на вечерта ще падне и третата маска във втория сезон на предаването.

В ролята на гост-детектив тази седмица влиза обичаният актьор Юлиан Вергов. Заедно с Алекс Раева, Азис и Владо Пенев той ще трябва да разследва събраните досега улики и да даде своите  предположения кои са популярните личности, скрити зад атрактивните маски.

В най-мистериозното шоу в телевизионния ефир се завръща и един от любимите герои  на зрителите от предходния сезон – Пчелата. Миналата година под впечатляващия костюм се криеше певицата Маги Джанаварова, която зае трето място в първото издание  на „Маскираният певец“. В събота  нова звезда ще вдъхне отново живот на Пчелата, която зрители и панелисти ще опитат да разпознаят.