Печенката го направи отново - световен шампион е!

Направих го, за да покажа на учениците, че винаги може още, каза бийтбоксерът

Новини
17:09 - 08 Август 2023
2476
Печенката го направи отново - световен шампион е!

Адриана Николова - Печенката стана световен шампион по бийтбокс в Берлин, похвали се самата тя. Това се случи точно 11 г. след като за първи път бе обявена за най-добрата жена в бийтбокса в света.

„Направих го за втори път!!! Двукратен световен шампион по бийтбокс! 11 месеца от живота ми преминаха в подготовка. С доста лишения и дисциплина (без биричка и мазна храна), без социален живот (за което много се извинявам на близките си… надявам се да ми простите, но предпочетох да запазя в тайна това предизвикателство).

Ще излъжа, ако кажа, че не ме беше страх. Беше ме, и то много, но исках с това си “приключение” да докажа на всички мои ученици, които все мрънкат колко им е трудно, че няма невъзможни неща, стига да ги пожелаеш истински. Благодаря на всички, които направиха пътя ми по-лек (те си знаят кои са… да, ще почерпя, благодаря за професионализма и на Vezba, които реагираха буквално в последния момент и направиха този прекрасен тоалет за мен.

Първият път се зарекох, че няма да си причиня тази “утрепия” отново. Сега пак се заричам… никога повече“, сподели в социалните мрежи Печенката.