Пеевски: Радев лети, вместо да е при пожарите и да даде мандата

С носителите на папките и на пуделите няма да преговаряме изобщо, заяви лидерът на ДПС

Новини
09:34 - 17 Юли 2024
3095
Пеевски: Радев лети, вместо да е при пожарите и да даде мандата

"Важните теми са за държавата ни, а някои хора летят. Вчера видяхте ли какво се случва - рекламни полети на спасители. Някой харчи парите, вместо да летят вертолети, се харчат да се снима в рекламни екипчета като мажоретка. Той защо не е на пожарите и не върши работа? А лети и казва - от въздуха не мога да кажа какво да правя. Ами да вземе да кацне този човек, да вземе да даде този мандат, после третия и ако има нещо да го правим - да го правим."

Този коментар направи председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента по адрес на президента Румен Радев.

В никакъв случай. С носителите на папките и на пуделите няма да преговаряме изобщо, отсече Пеевски.  Явно много бързо се забрави кои са тези хора, предложили са абсурдни неща, допълни той и напомни, че шефката на митниците още е в ареста. И не било сериозно те да предлагат антикорупционно законодателство. 

Казах им ясно - с тези хора няма да разговаряме от ПП-ДБ, отсече Пеевски.

Не мога да кажа кога ще бъде Централния съвет, тази тема не ме интересува. Ние работим с хората, отсече Пеевски. Този съвет нищо не решава, допълни той.

Не бил притеснен от това, че още депутати напускат групата на ДПС. Не ме притеснява, това да хора, които изобщо не работят, отсече той.