Пената: Как никой не се сети да ме покани за филма за Гунди?

С него имахме епични сблъсъци, спомни си легендата на ЦСКА

Спорт
12:42 - 16 Октомври 2024
3985
Пената: Как никой не се сети да ме покани за филма за Гунди?

Легендата на българския футбол и ЦСКА Димитър Пенев говори пред медиите преди дербито с Левски. Двубоят на Националния стадион "Васил Левски" е в събота от 15:45 часа.

"Всички, които обичат футбола в България и Европа, винаги са наблюдавали тези мачове, защото футболистите от двата състава са давали много голям принос за националните гарнитури. Плюс това винаги амбицията е била между тези два клуба кой ще бъде първи, кой втори. Надявам се да има от феновете и на двата състава интереса. Много времена минаха, винаги са били интересни двубоите.

В последно време филма за Аспарухов, Бог да го прости, десетки, стотици снимки с него в двубоите. Една покана поне по телефона не изпратиха да върнем колелото от много години назад", започна Димитър Пенев.

"Тази тема не мога да я коментирам, защото това е малко обида за колегите треньори, които водят отборите. Това, което е минало през мен, винаги са ни казвали, "играете със сериозен противник, играете за титла".

Интерес е имало винаги и за в бъдеще, мисля, че има добър интерес от феновете, но някои от феновете, когато идват за първи път, за втори път, ако го попитате колко състезатели са от България, те ще блокират и ще ви развалят апаратите да не го снимате", бе отговорът на Пенев на въпрос за това какъв трябва да е подходът на ЦСКА в мача с Левски.

"Това са лично техни отношения. Те отговарят за състава, за играта, за всичко това, което ние може след всеки един мач да вземем участие. Но преди такива мачове, не само с Левски, това е основната работа на треньорите и тези, които са покрай треньорите", бе мнението на легендата на българския футбол за част от коментарите на Станислав Генчев и Александър Томаш преди двубоя.