Пепа Синята прашка на бунт: Маска няма да сложа! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Ексклузивно
19:20 - 24 Октомври 2020
11272
Пепа Синята прашка на бунт: Маска няма да сложа! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Позабравената чалгапевица Пепа Синята прашка обяви гражданско неподчинение срещу заповедта за носене на маски като защита от коронавируса, разкри Lupa.bg.

Сексбомбата Пенка Кръстанова пусна на стената си във фейсбук мотивирано съобщение защо е против маските и защо отказва да ги ползва.

Благоевградчанката, прочула се с хита си „Синята прашка”, която от няколко години живее в Швейцария с дъщеря си, сравни предпазното средство с бурките, които скриват лицата на мюсюлманките.

Вижте какво точно написа Пепа Синята прашка, публикуваме поста й без никакви корекции:

ОБЯВЯВАМ ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ. Няма да нося МАСКАТА, която може да предизвика РЕСПИРАТОРНА БАКТЕРИАЛНА ПНЕВМОНИЯ. Също така не пази от Корона вируса, който е до 3 микрона, а маската пропуска до 5 и 6 микрона...

И е Незаконна. Закона за забрана на бурки и маски на Обществени места от 2016 е в сила, и тази ЗАПОВЕД сега е ПРОТИВОЗАКОННА.

Също друг закон задължава Държавата да ОСИГУРИ маски на всички, иначе не може да ги изисква. Актове няма да плащам - по международното право те са незаконни и противоречат на Действащи 2 Закона. ТОЧКА.