Пернишко момиче стана най-добър модел в Милано

Нещо за четене
11:38 - 26 Септември 2019
5897
Пернишко момиче стана най-добър модел в Милано

Земенчанката Вероника Стефанова, която представи страната ни на Мис Свят през 2017 г. в Китай, може да се похвали с поредно признание зад граница.

След като през последните дни тя бе ангажирана на поредното си участие в Седмицата на модата в Милано, тя си тръгна от там с приза „най-добър модел“.

Това се случи по време на празничната вечер в чест на прет-а-портетата, като за отличието Вероника бе избрана сред редица международни модели, които също дефилирали на модната седмица.

Благодаря за високата оценка и в най-смелите си мечти не съм вярвала,че ще взема награда за най-добър модел в Милано, написа младата майка в социалните мрежи по повод наградата си.

Стефанова бе избрана за лице на модната линия на родната дизайнерка Таня Ян, която заложи на българското и при музикалния съпровод на ревюто си с песента „Вечеряй, Радо“. За модела пък повод за гордост бе и участието на част от екипа й от гримьори, с които тя работи в стадията си у нас, на голямото събитие.

Това е третото участие на Вероника в ревютата в Милано, като в архива си от професионални успехи тя има и дефиле на най-голямата седмица на модата в Азия – тази в Казахстан.

Снимки: ЗаПерник