Петър Берон шокира: Слави ще спечели изборите!

Политика
14:56 - 14 Август 2020
8327
Петър Берон шокира: Слави ще спечели изборите!

Изключително изненадваща прогноза за политическото бъдеще на страната направи култовият ни бръмбъролог, бивш шеф на СДС и депутат от "Атака" д-р Петър Берон. Според закръглилия 80 години тази пролет ветеран в партийните битки отрочето на Слави Трифонов "Има такъв народ" като нищо може да спечели предстоящите парламентарни избори.

"Последните проучвания дават на Слави равни проценти с БСП с всичките й градени 100 години структури. Като нищо партията му може и да спечели изборите. Я вижте Италия, вижте Украйна - гигантски държави, а се управляват от комици. Защо да не стане и у нас?", смята Берон.

Според учения у нас отдавна не съществуват понятия като ляво и дясно, след като БСП е партията с най-много милионери в страната. Що се отданася до "сините" му идейни съмишленици, потомъкът на великия издател е на мнение, че те ще имат около 6% и 15-ина депутати в следващото НС.

"Десните никога повече няма да се приближат до властта толкова, колкото ги допусна Бойко Борисов, който им даде 7 важни министерства", заключава Берон.

Станислава Трифоновски щурмува парламента