Петър: Кенан е добър човек

Риалити героят не е противник на козметичните интервенции и би изправил носа си, който е чупен 8 пъти

Нещо за четене
10:04 - 27 Ноември 2023
6667
Петър: Кенан е добър човек

Петър от „Фермата” не е противник на козметичните интервенции и би изправил носа си, който е чупен 8 пъти.

„Това, което обаче е по-важно, за да изглеждаме добре, е как живеем, колко спим, как се храним, колко пот и болка сме готови да изтърпим във фитнес залата или на някоя спортна площадка”, казва политологът и актьор в интервю за Woman.bg. Той се надява актьорската ме кариера да потръгне след предаването, но в последните 2 години отказва малки епизодични роли, защото според него те не носят нищо. „Имам агент в Лондон и съм снимал доста зад граница, така и стигнах до Нетфликс, нямам право да разкривам повече, докато не излезе на екран.

Това, което е по-различно зад граница, е безкомпромисният професионализъм. За тях е най-важно качеството на продукта, които създават, за да могат да го продадат колкото се може повече. Затова там водещи са талантът и професионализма, а не личните взаимоотношения. Това беше и един от принципите ми във „Фермата“.
Петър е категоричен, че въпреки неразбирателствата с Кенан го счита за добър човек. „Кенан има добро сърце! Всичките ми конфликти с него бяха явни, казваха се обиди открито и директно, провокирани от ситуации, темперамент и моментен заряд. Когато обаче бурята утихваше, говорехме и намирахме път към прошката един към друг”. Петър влиза в предаването от четвърти опит, но е категоричен, че отказите не бива да разочароват всички желаещи.

Кенан

„Всяка година за „Фермата“ кандидатстват над 10 000 човека за двайсетина места. Шансът да ти се случи това приключение е изключително малък, но ако това е твоята мечта, не само че не трябва да се отказваш, а напротив трябва да се бориш още по-силно! Всички, които искат да им се случи магията „Фермата“ трябва да знаят, че ако не бъдат одобрени от първия път, не са по-малко стойностни от другите, просто този сезон не е бил техният. Никога не отказвам и се боря до последен дъх”.