Петър се върна на бял кон във „Фермата“

Актьорът влезе в стопанството, но не сам, а с отпадналите участници от „Елбетица“, за да изненада играчите от зеления тим

Нещо за четене
21:53 - 01 Декември 2023
37314
Петър се върна на бял кон във „Фермата“

След като беше изгонен от „Фермата“, стратегът Петър изненадващо се завърна на бял кон в риалитито. Актьорът влезе в стопанството, но не сам, а с отпадналите участници от „Елбетица“, за да изненада играчите от зеления тим.

Със стъпването си в предаването бившият участник се хвърли в прегръдките на продавачката на цветя Еми, която беше най-голямата му почитателка в предаването и, за разлика от останалите жени, не гласува срещу него. „Сега има една основна цел - ти да си на финал и да спечелиш!“, окуражи я Петър.

Актьорът посъветва работливата участничка от Червен бряг да спре да готви за останалите от „Елбетица“, за да си пази силите и я нахъса да мисли прагматично за евентуалните предстоящи битки. Така Петър недвусмислено показа, че няма симпатии към бившите си съотборници - балерината Мартина, сервитьора Андрей, земеделеца Георги и цигуларката Линда, които също се точат за голямата награда  от 100 000 лева.

Преди последната права конкурентните отбори „Елбетица“ и „Канатица“ неочаквано се сближиха. Те разрушиха оградата, която делеше стопанството на „ад“ и „рай“, и до края на риалитито ще живеят заедно, но ще останат съперници.