Петев след завръщането от Косово: Срам!

Спорт
14:49 - 12 Юли 2023
4591
Петев след завръщането от Косово: Срам!

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев говори пред репортери при завръщането на шампионите от Косово, където снощи отборът загуби с 0:2 от Балкани в първия предварителен кръг на Шампионската лига. Бившият национален селекционер призна, че изпитва срам от представянето на зелените.

„Дали сме разбрали причината за загубата? Не съм още, това е голямата въпросителна, но мачът е минал. За жалост изиграхме лош мач, аз лично чувствам срам от това представяне, но загубите са част от футбола. Трябва да продължим напред.

Най-важното е да намерим причината защо сме играли по този начин, особено през първото полувреме. Дали е имало подценяване? Трябва да се отговори на този въпрос, може и да е имало, но в днешния футбол не можеш да подцениш никой. Видяхте.

И преди мача казах, че това е един доста добър отбор, класирането му в Лигата на конференциите миналата година не е никак случайно. Видяхме сами, особено след 20-ата минута вчера през първото полувреме. Лош мач за нас, трябва да излезем бързо от тази ситуация.

Естествено, че нещата са поправими – имаме още 90 минути. Ще направим всичко възможно да наваксаме двата гола. В петък имаме мач за първенство, а в сряда 11 войника, които от първата минута ще дадат повече от максимума си“, каза Ивайло Петев на летището в Пловдив.