Петканови отново разделени?

Нещо за четене
12:33 - 18 Януари 2022
4836
Петканови отново разделени?

В началото на годината инфлуенсърът Даниел Петканов намекна, че в живота му предстоят големи промени и заяви, че се надява всичко да е за добро. Той не разкри повече, но една от версиите е, че той и Александра са се разделили.

А намеци в тази посока не липсват. Последната обща снимка на звездното семейство е от началото на декември, когато са се снимали с доктора, направил емблематичните им ринопластики.

След това двамата не публикуваха нищо от коледните празници, нищо и от Нова година. От профила на Александра стана ясно, че тя и приятелката на Александър Кадиев са били заедно в Банско, но пък с кого са били там, така и не бе разкрито.

Една от последните публикации на Алекс обаче разбуни духовете. На нея, както и ще видите по-долу, виждаме нея, сина им Габриел, както и братът на моделката. „Къде е Дани“, питат последователите ѝ под снимката.

„Алекс, вие с Дани още ли сте заедно“, пита друг последовател.

Трети отбелязва, че е засякъл Даниел Петканов сам в мол. Друг последовател стига и по-далеч в разследването си, установявайки, че моделката е качвала снимки от хотел в София, а по-късно е снимала Габриел на полупразен гардероб. „Май нещата са  “, отбелязва същият последовател.