Петканови показаха, че са заедно в Тайланд

Вчера Дани и Алекс се появиха пред палатката, в която Габриел отпразнува навършването на 4 годинки

Нещо за четене
17:05 - 31 Януари 2023
3761
Петканови показаха, че са заедно в Тайланд

Александра Богданска и Даниел Петканов се събраха за обща почивка. Бившите съпрузи, които обявиха края на брака си през февруари, миналата година, отдъхват в Тайланд. До момента те не споделяха общи снимки и криеха, че са заедно, въпреки че всичките им последователи знаеха този факт. Семейството спря криеницата на рождения ден на сина им Габриел. Вчера общият наследник на разведената двойка навърши 4 години в далечен Тайланд. Екс семейството все пак не се осмели да пусне кадър на мама, татко и син. 

Вчера Дани и Алекс се появиха пред палатката, в която Габриел отпразнува навършването на 4 годинки с двамата си родителя.

"2 в 1 
Тази година аз и Габриел посрещнахме рождените си дни на необичайна локация!???? Вместо сняг през януари - получихме слънце, пясък и храна за душата и ума.????
Не смятам,че рязко съм помъдрява през изминалата година, но със сигурност разбрах едно нещо- човек НЕ може да го промени УМЪТ….само ПРЕЖИВЯВАНИЯТА могат! Няма друга по-трансформираща сила, която да сменя траекторията на мислите от изпитаното от личен опит преживяване!
Пазете се от застоя и благодарете по-често на себе си" - написа Алекс в инстграм.