Петканови заедно в САЩ

Красивата Александра предизвиква истинска сензация в Калифорния, като мнозина пожелаха да се снимат с елегантната дама

Нещо за четене
15:00 - 20 Януари 2024
9449
Петканови заедно в САЩ

Александра и Даниел Петканови може и за пред хората да са разведени, но редовно летят заедно до далечни дестинации. Мината година двамата изкараха почти месец в Тайланд в компанията на своя син. Макар и да не афишираха близостта си в инстаграм, двамата охотно позирата за снимки на едни и същи места с момченцето си.

Сега те са без него чак в Америка на корпоротивно събитие за представяне на нов телефон. Красивата Александра предизвиква истинска сензация в Калифорния, като мнозина пожелаха да се снимат с елегантната дама.

Фотограф на бившата си бе Даниел, показаха сторита в социалната мрежа, които обаче мистериозно изчезнаха. В профилите на двамата присъстват задължителните за поканените инфлуенсъри кадри от събитието, на които ясно може да се види, че двамата са един до друг.

Миналата година те не коментираха събирането си в Азия, сигурно сега пък ще се оправдаят, че са заедно в Америка заради работни ангажименти. Близостта им обаче е извън всякакво съмнение, защото през лятото на 2023 година двамата бяха заедно и на почивка по българското Черноморие. За истински разведени бивши съпрузи с нов живот подобни събирания идват в повече, но дали те са само приятели с екстри или са в пълнокръвна връзка предстои да разберем, пише Хотнюз.