Петков: Само луд може да каже, че арестуваме Борисов, за да скрием войната

Новини
12:29 - 18 Март 2022
3574
Петков: Само луд може да каже, че арестуваме Борисов, за да скрием войната

Премиерът Кирил Петков коментира твърденията, че властта е наредила полицейската акция, за да отвлече вниманието от решенията, които се взимат за войната в Украйна.   

Вие представяте ли си да сме арестували Борисов, за да скрием войната в Украйна - това е трябва да си луд, за да го кажеш, коментира Петков.  

МВР най-накрая е свободна да действа, както е по закон, без да се притеснява, това коментира премиерът Кирил Петков от село Малко Кадиево, където е на инспекция.

Истината каква е: МВР най-накрая е свободна да действа както е по закон без да се притеснява. Вече технически сме почти завършени и вече ще имаме дата когато г-жа фон дер Лайен ще подпише Плана за възстановяване. 

Никакви ракети няма да се дават на никого в този момент, но подкрепата ни в Украйна ще продължи да е такава, както досега. 

Нашата прокуратура я няма, получаваме сигнали от другаде. Хора, извършили престъпления, се разхождат свободно, защото нашата прокуратура не работи. Не мисля че може да се скрият вече нещата, които европрокуратурата подава.