Петричев на заминаване за Истанбул: Дано се върнем щастливи

Спорт
11:27 - 25 Октомври 2023
1611
Петричев на заминаване за Истанбул: Дано се върнем щастливи

Лудогорец потегли към Истанбул, където утре ще се изправи срещу Фенербахче в трети мач от Лигата на конференциите. В миналия кръг разградчани претърпяха катастрофална загуба от Нордселанд с 1:7, а след нулевото равенство оставката на Ивайло Петев бе приета, като Георги Дерменджиев бе назначен на поста старши треньор.

След въпросния мач срещу датчаните, цялото ръководство на "орлите" подаде оставки, като все още не се знае дали те са приети. Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели, че ситуацията в клуба е тежка и са проведени няколко срещи с братя Домусчиеви.

"Ситуацията в Лудогорец не е лека. Това е видно за всички. Но в големите мачове имаме шанс да покажем истинското си лице. Не си правим илюзии, че ще ни бъде леко. Утре ни очаква тежък мач на негостоприемен стадион. Ако Фортуна е с нас, можем да се върнем щастливи", започна Петричев.

"Имахме няколко срещи със собствениците на клуба. Лично очи в очи и по телефона. Наясно сме на тях какво не им харесва. Всеки трябва да коригира нещата в своето поле на действие. Хората на такива позиции като нас винаги са с оставка в джоба. До момента, до който изпълняваме тези длъжности ще работим с максимална енергия", допълни изпълнителният директор на клуба.