Петя Буюклиева свали 15 кг за 10 дни

Стил
14:02 - 17 Септември 2021
6670
Петя Буюклиева свали 15 кг за 10 дни

Петя Буюклиева абсолютен педант по отношение на външния си вид. Гласовитата певица винаги е държала на фигурата си и рядко си е позволявала да излиза пред публика, когато не е във форма.

Самата Петя признава, че понякога й се случва да качва килограми, но е открила и работеща диета, с която ги топяла буквално за две седмици. Буюклиева умеела да влиза в манекенски размери в срок от 10 до 15 дни. Въпросният режим екстравагантната дива научила още през миналия век от покойната актриса Невена Коканова, която й го завещала.

„Горката, бог да я прости, тя ме запозна с това японско чудо. Каза ми: „Преди да снимам филм, десет дни я правя и съм върхът”. Така трябва, всички артисти трябва да внимават за визията си. Хората слушат с очите си“, разказва естрадната певица.

Диетата се състои в следното:


Сутрин се пие горчиво кафе без нищо, на обяд две твърдо сварени яйца без сол, вечер парче месо и салата с лимон, никакъв алкохол.

„Ако много огладнееш през деня, се пие чаша мляко. Нищо сложно, въпросът е да избягваш сладки и тестени неща, алкохол и тогава нещата се получават. Ако се съчетае с фитнес, резултатите са още по-добри“, категорична е Буюклиева, която преди месец блесна в страхотна форма на сватбата на своя син Тони, който мина под венчилото със своята дългогодишна половинка красивата албанка Еги. Свекървата Петя обаче успя да засенчи дори булката с визията си.

От години изпълнителката на „Жена на всички времена“ удря конкуренцията в земята със скандални прически и тоалети. Буюклиева винаги се стреми да е актуална и в крак със световните модни тенденции. Отрича да има пластични корекции по себе си. Дължала външния си вид само на силната си воля. Не се изкушавала да хапва вредни храни, дори когато съпругът й се вихрел в кухнята и в дома им ухаело повече от вкусно.

Петя е невъзможно да бъде видяна без грим и прецизна прическа. За това отделяла най-много време преди излизане, независимо дали е свързано с професионален ангажимент или просто разходка. Не я изтощавало гласенето, защото се превърнало в навик, който си създала от уважение към феновете си.