Певецът Лиъм Пейн е новото лице на „Хуго Бос”

Представя първата си колекция през юли

Стил
14:43 - 02 Май 2019
3718
Певецът Лиъм Пейн е новото лице на „Хуго Бос”

Лиъм Пейн стана новото лице на бранда "Хуго Бос" и ще допринесе за проектирането на негова капсулна колекция, която ще бъде представена през юли, съобщи БТА.

Двадесет и пет годишният певец довери, че това сътрудничество всъщност е очакван избор, защото за него модата първоначално била хоби, но след като станала част от креативния процес, се увлякъл по всичко, свързано с нея. 

"Модата постепенно ме обсеби - каза Лиъм Пейн. - Знаех, че ако искам да направя нещо в областта на модата, ще го постигна с "Хуго Бос". Този бранд създава облекла, които момчетата като мен обичат да носят. За мен модата започна като хоби, но ми допада да съм част от творческия процес."

Изпълнителят на хита "For You" ще работи заедно германския бранд и неговия творчески директор Петер Дейровски, за да бъде създадена колекцията "Хуго енд Лиъм Пейн" за есента 2019 г. и за рекламна кампания, снимките за която ще са дело на модното фотографско дуо "Мерт и Маркъс". 

Пейн се съгласил да участва в рекламната кампания, след като от бранда се свързали с него, когато забелязали, че носи негови облекла на различни събития.