Пиарът на ГЕРБ: Манолова, мина всички човешки граници!

Гнусно е да тероризиряш внуците и децата на Борисов, изригна Николов

Новини
13:59 - 02 Август 2020
2962
Пиарът на ГЕРБ: Манолова, мина всички човешки граници!

Протестите явно изнервят ГЕРБ на всички нива, а показателно за това е и реакцията на пиарът на партията - Никола Николов. След като преди няколко дни той защити провокаторката Пепи Генова, сега той пусна пост в профила си във фейсбук, с който скочи на "Системата ни убива" и Мая Манолова.

Ето какво написа Николов:

"Колко гнусното, долното и наглото трябва да са пропили душата ти, за да отидеш пред дома на някого и да тероризираш децата и внуците му?! Всички знаем какво означава да изпишеш нещо върху черни чували пред дома на човек.

Мая Манолова, днес ти мина всички човешки граници! Системата ни убива, от днес Вие не сте организация със социални искания, а политическа шпицкоманда за терор на хамелеона Мая Манолова.

Днешната Ви нагла акция пред дома на премиера Бойко Борисов връща България към едни мракобесни времена, срещу които поколения българи се борим и до днес.

И не, няма да позволим на хора като Вас да диктуват дневния ред на България чрез заплахи, терор, блокади и хулигански действия. Уважавам правото на всеки да протестира, но по мирен и демократичен начин! Всичко останало е опит на анархията да поругае правовия ред и демокрацията".