Пикантно: Мбапе и казусът "совите не са това, което са"

Във Франция разкриха, че нападателят имал големи проблеми и с пиенето

Спорт
12:10 - 17 Октомври 2024
2254
Пикантно: Мбапе и казусът "совите не са това, което са"

Във Франция тема №1 е Килиан Мбапе - националът на "петлите" и настоящ играч на Реал Мадрид, който беше замесен в скандал. Сексуален, обвинен в изнасилване.

В страната, чийто флаг защитава, на бял свят се появиха доста пикантни подробности от спалнята на нападателя и догадки какво може би се е случило в хотела в Стокхолм.

Според "Льо Паризиен" Килиан Мбапе е пристигнал в града по инициатива на защитника на Байер Леверкузен Норди Мукиеле, бивш негов съотборник от ПСЖ. Там Марко Д. е организатор на "частна вечер" или иначе казано "частно парти". На събитието в шведската столица, на което се появява Мбапе, са поканени и млади момичета.

Звездата на Франция се срещнал с една от тях и решил да напусне нощния клуб с нея, за да се отправи към хотел "Банк". На следващия ден си разменят съобщения, от които става ясно, че двойката е правила секс по взаимно съгласие.

Изданието твърди още, че нищо не потвърждава, че момичето, с което Мбапе е прекарал нощта, и жената, която го обвинява в изнасилване, са едно и също лице.

"Льо Паризиен" съобщава, че французинът може да се е видял с друга дама през същата нощ.

Т.е. случаят остава все така неясен, като личният живот на играча става все по-малко личен с течение на времето.

В последните дни от медиите в Швеция стана ясно, че е започнало полицейско разследване по жалба за изнасилване в хотел в центъра на Стокхолм, където нападателят на Реал Мадрид и приятелите му прекараха нощта по време на пътуване до Швеция.

Мбапе нарече обвиненията "фалшива новина".

Шведската прокуратура издаде прессъобщение за откриване на предварително разследване след жалба за изнасилване, без да споменава името на френския национал. Скоро обаче се появи информация, че изнасилената жена е посочила Мбапе като обвиняем.

Ако нападателят бъде признат за виновен, той е изправен пред присъда до 6 години. Според запознати, има вероятност присъдата да нарасне до 10 години при определени обстоятелства.

В същото време се оказа, че Килиан Мбапе има и проблеми с пиенете, или казано по друг начин - често посяга към чашката.

Френският журналист Ромен Молина, известен с разследващата си работа, твърди, че нападателят на Реал Мадрид има тези грижи.

Според Молина 25-годишният футболист често излиза от дома си, за да пие.

Преди дни Мбапе бе забелязан заедно със свои приятели в нощен клуб в Стокхолм, докато по същото време националният отбор на Франция играеше своя мач от Лигата на нациите.

Мбапе играе за Реал Мадрид от юли тази година, като през настоящия сезон французинът отбеляза седем гола и направи една асистенция в 11 мача.