Пикси Стойкович: Няма да подценим България

Десподов, Чочев, Делев, Илиев и Груев са силни, заяви селекционерът на Сърбия

Спорт
17:57 - 19 Юни 2023
3234
Пикси Стойкович: Няма да подценим България

"Няма никакви новини около отбора. Идваме в добро състояние в Разград, радваме се, че ще играем на този добър стадион, на прекрасен терен", заяви селекционерът на Сърбия Драган Стойкович преди утрешния двубой с България в европейските квалификации.

"Благодаря на Бога, че всички са здрави. Тактиката ли? Ще излезем с отбора, който може да спечели този двубой. Няма да подценим никой, имам голям респект към вашия отбор. Млад отбор, който иска да се доказва", допълни той.

"С пълен респект излизаме срещу България. Вашият отбор има Десподов, Чочев, Делев, Илиев, Груев - сериозни играчи. Който ги подцени, ще има проблеми. За нас не е проблем един час по-малко или повече кога ще се започне срещата. Младен Кръстаич е мой добър приятел. За първи път се изправям срещу сърбин, ще бъдем фокусирани спрямо нашия съперник. След мача пак ще бъдем приятели", заяви селекционерът на "плавите".

"Всеки мач за нас е финал - това казахме преди квалификациите. Това е финал номер 3. Идваме да наложим своя стил на игра и да победим. На първо място задачата ми е да видя какво ще прави моят отбор. Анализирали сме какво правят българите, разбира се, но приоритет ни е нашето представяне утре", каза легендарният футболист.