Пикси Стойкович: Няма да правим трагедии

Спорт
11:17 - 26 Юни 2024
1138
Пикси Стойкович: Няма да правим трагедии

Националният селекционер на Сърбия Драган Стойкович, заяви, че няма да се прави трагедия заради отпадането на „плавите“ от Евро 2024. Това стана факт след нулевото равенство с Дания на „Алианц Арена“ в Мюнхен.

Сърбия завърши на последното място в група С със само една спечелена точка.

“Разочаровани сме, защото не успяхме да направим така важната крачка към следващата фаза. Мачът беше равностоен. Искахме да вкараме гол, но не можахме. Гордея се с отбора. Показахме най-силните си страни в група с много трудни съперници”, каза Стойкович.

„Датчаните имаха предимство, защото и равенството ги устройваше. Отиваме си вкъщи, няма да правим трагедия, че сме отпаднали. Това е спортът. Благодарим на феновете, които не подкрепиха. Не видях пт скамейката дали имаше дузпа срещу Митрович. В края заиграхме с трима нападатели, но така и не стигнахме до гол”, продължи Пикси.

“Дадохме всичко от себе си. Сигурно има и хора, които са смятали, че трябва да вземем титлата. Не ни стигна един гол. Малшанс, че първи играхме срещу Англия. Не заслужавахме да загубим от тях. После играхме супер срещу Словения, но топката не искаше да влезе. Не търся извинение”, добави Стойкович.