Пилотът Петър от „Фермата“ се ожени и стана баща

Двамата просто са подписали в гражданското и присъстват само най-близките им хора

Нещо за четене
12:05 - 04 Юли 2024
3943
Пилотът Петър от „Фермата“ се ожени и стана баща

Петър от „Фермата“, който беше сред най-харесваните участници в шоуто преди 4 години, се е оженил тайно и е станал баща. „Честит рожден ден, щастие! Ти си моите 432 Херца“ – написа пилотът под фотосите с жена му Елена, която показва за първи път във фейсбук. Брюнетката има видимо екзотични корени.

Сватбата на Петър и Елена е била скромна. Двамата просто са подписали в гражданското и присъстват само най-близките им хора. Булката дори не е с рокля за най-важния ден в живота си. На друг от кадрите се вижда как половинката на Петър е до бебешка количка и леко я побутва. „Да разбираме, че сте станали родители. Честито!“, пише приятел на пилота под кадъра.

Петър се залюби с Елена преди повече от 2 години. Пилотът на самолет криеше връзката си и не показваше любимото си момиче в социалната мрежа. Преди да се хване с Елена, мачото имаше бурен романс със силиконовата бомба Антония. Двамата се запознаха във „Фермата“, но любовта им пламна едва след края на снимките. В шоуто и актрисата Даяна Ханджиева хлътна по красавеца, но двамата така и не консумираха любовта си.