Пирин взима треньор от Германия и Галчев

Спорт
16:33 - 26 Май 2020
1376
Пирин взима треньор от Германия и Галчев

Пирин Благоевград си осигури услугите на един от най-високо котиращите се специалисти в България, който ще отговаря за развитието на вратарите в клуба.

Младият специалист Дилян Илиев от днес става основна част от Пирин и веднага ще се хвърли в практическите занимания с вратарите от първия отбор, както и с окомплектоването на треньорско звено към школата, което ще се занимава със спецификата на вратарските тренировки.

До скоро Илиев работеше в Германия, където в годините е преминал през отбори като Обернюланд, Ерцгебирге Ауе, Кемниц, Фрайбургер и Халешер.

Също така стана ясно, че Борис Галчев е пред завръщане в гнездото он орлетата. Легендарният бивш капитан на Пирин, ЦСКА и Септември днес е бил в Благоевград за финални преговори със зелено-белите, научи Lupa.bg.

Ако всичко бъде наред и двете страни се споразумеят, то официално до дни ще бъде оповестено официално и новината, че Боби Галчев ще завърши кариерата си в родния си клуб.

Той ще бъде четвъртият футболист от Септември, който подсилва Пирин. Преди него с орлетата се разбраха Преслав Йорданов, Стилиян Николов и Спас Георгиев.