Пияната Белослава била и друсана зад волана (СНИМКА)

Новият прякор на изпълнителката е Белото Бубе

Новини
12:10 - 14 Август 2023
12009
Пияната Белослава била и друсана зад волана (СНИМКА)

Освен пияна, Белослава май е била и дрогирана зад волана. Именно заради това е отказала да даде кръвна проба. По-голяма част от хората, които шофират след употреба на наркотици, отказват да дадат кръвна проба, защото ще се разминат само с глоба в размер на 2000 лв. и лишаване на водача от право да управлява моторно превозно средство за 24 месеца. Белослава се сдоби с нов прякор именно заради съмненията, че е била дрогирана на рождения си ден, когато бе спряна от полицаи и тествана за алкохол. Новият прякор на изпълнителката е Белото Бубе, научи Lupa.bg.

В практиката се срещат много причини за такъв отказ, като в изолирани случаи това поведение се осъществява, поради реална употреба на наркотични вещества. Седмици след резила й, певицата се показа от семейна снимка на плажа. "Любовта е по-силна", пише певицата в началото на август под своя красива морска снимка. От коментари под нейни снимки се вижда, че дългогодишни нейни фенове се отричат от нея. А някои дори намекват, че певицата не е била само пияна, но и дрогирана и затова е отказала кръвен тест при проверката на униформените. 

"Дано присъдата е максимално голяма , а не минимум открита. Жалко, че не ти взеха проба за наркотици. Като твой огромен фен от 20 години съм отвратена. Наистина се надявам да не те виждаме повече поне 5 г. ,Но теста за наркотици, Бубе. Ти си убиец", пише нейна фенка под публикация на певицата в инстаграм.