Пламен Галев се жени тайно?

През ключалката
13:47 - 07 Май 2019
14290
Пламен Галев се жени тайно?

Пламен Галев се жени тайно в Дубай. Пикантният слух обикаля подземния свят от месец, похранен от новината, че издирваният по цял свят бивш командос върти страстна любов със зашеметяваща украинка в столицата на Обединените арабски емирства.

Пламен Галев и Ангел Христов – Геле се покриха в Дубай още миналата година след митарства по цял свят в опит да избягат от лапите на Интерпол. Бившите барети и най-добри приятели, познати повече като Братя Галеви, се издирват, за да бъдат натикани в затвора след 5-годишни присъди от Върховния касационен съд (ВКС) като лидери на банда за рекет и побоища.

Според информация на Lupa.bg Пламен Галев сериозно обмислял да мине под венчилото със знойната украинка, която капацитети от подземния свят спрягат като модела на бельо. Не е ясна обаче „техническата” част по изпълнението, тъй като, според информация от Дупница, мафиотският бос все още се води женен за съпругата си Емилия. Галев от години поддържа и интимна връзка с официалната си любовница Юлияна Тотева, която дори му роди дъщеря – Мария, която вече е на 8 години.

Едно обаче е ясно – „братята” изкачват да изтече давността на присъдите им, преди да се приберат в България като свободни граждани. Бившите барети бяха обявени за издирване през май 2012, т.е., май 2022 г. наказанието им ще бъде изтрито от досието. Тогава се очаква и тяхното завръщане в България.

Преди седем години Братя Галеви напуснаха страната с фалшиви паспорти, което предполага, че това е станало със съдействието на служители на МВР в Паспортна служба. От януари 2011 година с определение на ВКС двамата имаха забрана да напускат страната, но въпреки това гангстерите успяха да офейкат с джип БМВ Х5, първоначално в посока Гърция. Мълвата тогава носеше, че в колата разбойниците натъпкали 40 млн. лева кеф във всякаква валута – евро, долари, британски паунди. От южната ни съседка Плавен Галеви  Ангел Христов хванали полет за Африка и оттогава следите им се губят.