Племенницата на Фатик се пробва в „Гласът на България“

Журито не хареса Мерием Тюркмен, никой не я взе в отбора си

Нещо за четене
20:33 - 31 Март 2019
10680
Племенницата на Фатик се пробва в „Гласът на България“

Участничка с доста известна фамилия - Мерием Тюркмен, опита късмета си в шоуто „Гласът на България“ в неделната вечер, но но не успя да размърда треньорите от столовете им. 17-годишното момиче се раздаде емоционално, личеше си, че много иска да сбъдне мечтата си за музикална сцена. Уви, никой от треньорите не я хареса за отбора си.

„Не разбрах дали е с нестабилна психика, или толкова са й възможностите“,  коментира Камелия след изпълнението. „Според мен на този етап и двете са верни“, съгласи се Графа.

Оказа се, че Мерием е племенница на една от знаковите ъндърграунд фигури на прехода - митичния Филип Найденов-Фатик. В семейството й освен мастити бизнес интереси се преплитат турски, арабски и грузински корени.

„Пея от малка, но не съм се занимавала сериозно с музика. Обичам да уча непрекъснато нови неща. Знам, че звуча като зубър, но това ме влече. Участвам в „Гласът на България“, защото искам аз да съм „гласът“, заяви преди кастинга си на тъмно Мерием. За съжаление, тя не продължава в състезанието