Племенницата на принцеса Даяна се омъжи за дърт милиардер

Лейди Кити Спенсър венча за модния магнат Майкъл Люис на пищна церемония в Италия

Стил
16:41 - 26 Юли 2021
6308
Племенницата на принцеса Даяна се омъжи за дърт милиардер

Лейди Кити Спенсър, племенница на покойната принцеса Даяна, се венча за милионера, моден магнат Майкъл Люис на пищна церемония в Италия. За сватбата си в имението в бароков стил до Рим - Villa Aldobrandini, булката избра разкошна рокля на Долче и Габана.

Снимки на Кити Спенсър, споделени в социалните мрежи, я показват във великолепна копринена рокля, вдъхновена от Викторианската епоха. Косата ѝ е прибрана в небрежен нисък кок, а към него е прикрепен дълъг воал.

От официалния профил на марката става ясно, че булката е сменила още две техни рокли в най-важния ден от живота си – в бяло и синьо във флорални мотиви. Кити Спенсър се е доверила на бранда, тъй като наскоро прие да бъде техен глобален посланик и твърди, че в дрехите им се чувства „като в най-добрата си версия“.

Друг важен акцент във визията на булката е тиарата на рода Спенсър. Това е същото семейно украшение, което използва и принцеса Даяна на сватбата си с принц Чарлз в катедралата „Сейнт Пол“ на 28 юли 1981 г.

30-годишната Кити е прекарала последната седмица в Италия с приятели, подготвяйки се за брачната церемония с родения в Южна Африка мултимилионер, който е на 62 години и е с 5 години по-възрастен от баща ѝ – Чарлз Спенсър.

Лейди Кити Спенсър на моминското си парти

Племенницата на принцеса Даяна е придружена до олтара от братята си – Луис Спенсър, виконт Алторп и Самюъл Ейткън. На събитието са присъствали и сестрите й – близначките Елиза и Амелия.

Сватбената церемония е уважена и от трите големи деца на младоженеца. Твърди се, че 30-годишната Кити Спенсър е в отлични отношения с децата на съпруга си Майкъл Люис.