Племенникът на Слави отмаря на Малдивите (СНИМКИ)

С такъв вуйчо – не ти трябва да работиш

Новини
13:15 - 11 Юли 2024
8251
Племенникът на Слави отмаря на Малдивите (СНИМКИ)

С такъв вуйчо – не ти трябва да работиш! Живот си живее племенникът на Слави Трифонов – Теодор. 28-годишният син на Петя Трифонова винаги е демонстрирал висок стандарт на живот под формата на маркови дрехи, скъпарски аксесоари или снимки от екзотични места. 

И този път Тео Трифонов прикова погледите на златотърсачките с постовете си от луксозен остров на Малдивите, откъдето позира лежерно, сякаш всеки месец отскача до там за по едно питие, пише Intrigi.bg.

Всеизвестен факт е, че племенникът и единствен млад наследник на богатството на Дългия не може да си позволи почивка на малдивските острови. Вуйчо му е този, който му подсигурява луксозен живот, помагайки му финансово повече, отколкото е необходимо.

Преди години Слави го записа и плати всички разноски по обучението му в престижен университет в Шанхай. Тео обаче не издържа дълго далеч от родината и мама Петя и прекъсна предсрочно учението.

В последствие Трифонов го взе при себе си на работа в „7/8“ в отдел „Техническа поддръжка“, но и там момчето не издържало дълго. Въпреки музикалния си талант, четирите езика, които владее, и високата компютърна грамотност, Тео трудно се вписвал в екип.

Говори се, че последно Слави го е уредил в ИТН - в началото като координатор, а в последствие като момче за всичко. Заплатата му била доста над средната за позицията му по договор, което би обяснило и воаяжите му на Малдивите. Според друг слух обаче момчето не работи никъде, а екскурзиите и всичко друго са просто щедри подаръци от вуйчо му.